juliaericssons

Kategori: Vardag

Favoriter

Love

17:40

Hej! Idag var det en lång dag med väldigt långa lektioner så det var väldigt segt. Kvällen spenderas med en del läxor, kramis 

 

Måndag

Tröttare än vanligt

Hej! Denna veckan har varit riktigt jobbig hittills, jag vill bara att den ska ta slut.. Mycket läxor och prov och alldeles för lite sömn. Jag tror i alla fall att helgen kommer bli bra så det är bara att tagga! Kramis

Det godaste som finns

Dagens

måndag

Hej! Idag vaknade jag upp till snö, jätte mysigt men jag önskar den kunde kommit lite tidigare för nu vill jag bara att våren ska komma och allt detta kalla ska försvinna! Jag försov mig idag och jag fick göra iordning mig på 20min innan bussen gick så jag hann precis. När vi kom fram till skolan idag så fick vi reda på att vi bara skulle ha en lektion och den var klockan två så vi fick åka hem igen. Så jag låg och kollade film hela förmiddagen och sen åkte jag till skolan för en mattelektion så det var hur skönt som helst! När jag kom hem sov jag lite och nu pluggar jag lite matte till provet på fredag. Kramis

Julmys

Hej! Idag slutade jag vid halv tre tiden, mamma hämtade upp mig på skolan och vi åkte direkt till veterinären med Rufus och vaccinerade honom innan vi lämnade honom hos farmor och farfar. Jag kommer verkligen sakna honom, har aldrig varit utan honom mer än några dagar förut. När vi kom hem åt och packade jag lite och sen träffade jag tjejerna så körde vi julklappsleken. Det var en väldigt trevlig kväll, bästa tjejerna! 

j

23:14

Hej! Skoldagen var bra idag, inte så mycket mer att säga om den men efter skolan drog jag och Linnea till överby och handlade lite julklappar. Jag köpte även en bikini och den kommer ni få se bild på i veckan när jag är framme i solen. När jag kom hem somnade jag en stund och sen har jag packat lite, kul att ta fram sommarkläderna igen! Nu ska jag snart ta och sova så jag är pigg till imorgon, kram på er!

2dagar kvar

Lite att se fram emot

Onsdags mys

Hej! Idag hade vi en kort dag och jag pluggade sedan från när jag kom hem till klockan sju eftersom vi har prov imorgon. Klockan halv åtta tog jag, Linnea, Vendela och Wilma bussen till stan och kollade på bio. Vi kollade på den nya hunger games filmen, Mockingjay och den var riktigt bra!! Nu har jag precis kommit hem och ska försöka sova så jag är pigg till skolan imorgon. Det har varit väldigt mycket i skolan denna veckan så jag ser verkligen fram emot denna helgen. Kramis! 

Trötter

Hejsan! Passet gick ganska bra, jag var lite trött men det gick ändå helt okej. Nu har jag precis duschat i alla fall så nu ligger jag i soffan och äter lite medan jag kollar på PH. Jag ska försöka sova i tid så jag skriver mer imorgon, kramis! 

Dagen

Hej! Helgen gick snabbt som tur var för denna helgen var verkligen inte bra, det började på fredagen då allt kaosade och sen efter det blev det inte direkt bättre. Idag är det måndag och skoldagen var ganska jobbig för jag var så himla trött. Nu har jag pluggat sen jag kom hem och ska fortsätta med det i en timme och sen ska jag åka till gymmet för ett pass. Idag är det mage och rygg som gäller och det ser jag fram emot!!