juliaericssons

Kategori: Träning

Detta med träning

Sedan ganska exakt ett år tillbaka har jag tränat i princip varje dag i någon slags form. Från att vara en så kallad 'periodare' som höll på med detta några månader och sedan gav upp så har jag verkligen fastnat nu. Jag prioriterar träningen väldigt högt i min vardag och har alltid mål med min träning, särskilt löpningen. Träningen kräver MASSA tid, disciplin och vilja. Men, vad fantastiskt det är att leva den livsstilen jag gör idag! 

Om jag ser på mig själv för ett år sedan var jag en mycket tröttare människa och såg inget ljus i att hösten och mörkret kommer. Men nu vet jag att hösten innebär mycket bättre löparväder samt en massa härliga gympass med min fina vän Klara. Förutom att jag är piggare, gladare och har mycket större matlust(finns i princip inget stopp) så mår jag även mycket bättre i mig själv. Jag har ett bättre självförtroende idag och känner mig mycket starkare och fräschare. 

Träningen ger mig så mycket glädje och ork. För mig är det egen tid och som terapi där jag jobbar på mig själv till en bättre version. Jag är så glad och stolt över min insats i år och ser verkligen fram emot vad jag kommer ha uppnått om ännu ett år framåt. 

GÖTEBORGSVARVET 21MAJ 2016

Nu var mitt och Klaras första mål avklarat!! 21km sprang vi på 1h och 57min och jag hade en hel del energi kvar så tiden blir lätt att finslipa på nästa år. Det var en jätte rolig upplevelse och nu satsar vi på nästa stora mål som är Lidingöloppet i september! 

När träningen ger resultat

Konstig dag

Hej! Idag började skoldagen på värsta sätt men som tur var så blev det bättre senare på dagen. Jag slutade redan klockan ett och då åkte jag och Olivia hem till mig efter skolan och gick ut med hunden innan vi åkte till överby. Efter en tur till överby tog jag det lugnt hemma och sen åkte jag och Vendela ner till gymmet och körde ett hårt armpass, så jag räknar med ännu mer träningsvärk imorgon!

Tisdag

Hej! Idag efter skolan städade jag mitt rum, åt och sen drog jag och Olivia till gymmet. Träningen var med fokus på mage och rygg och det gick väldigt bra! Imorgon är det onsdag vilket betyder att jag inte har någon sovmorgon vilket känns väldigt jobbigt. Nu ska jag kolla klart på PH och sen ska jag gå och lägga mig, kramis 

Första dagen på veckan

Tjena! Dagen har varit bra och skoldagen gick snabbt. Efter skolan kollade jag på serier och efter det blev det ett benpass på gymmet och efter det solade jag. Imorgon är det den värsta dagen på veckan så jag känner mig inte så taggad på de! Kramis 

 

Då kör vi

Lelös

Hej! Idag har det varit en ganska bra dag förutom den biten att jag försov mig med över en timme. Det har inte hänt något speciellt idag, bara tagit det lugnt fram till sju tiden då jag, Vendela och Klara drog till gymmet och nu ligger jag i sängen hos Klara. Nu ska vi kolla PH så jag bloggar mer imorgon, natti!

 

Ph; Bästa Vendis

 

Dags att komma igång

Upp