juliaericssons

Kategori: Allmänt

Tack för allt min älskade

En fin vän till mig har fått ett nytt hem, vill bara hedra denna underbara fina killen som jag har lärt känna de senaste fem åren. Tack för allt busiga, envisa(!!) och underbara Heidur, du har lärt mig så mycket!! Massa kärlek till denna lilla kille <3 

 

Vsco

Följ mig på vsco!

www.juliaericsson.vsco.co

Jag saknar dig

Jag har många fina vänner och ett par vänner som står mig riktigt nära och en av de som alltid har stått mig nära och jag vet alltid kommer det är Isabelle. Vad som än händer vet jag att vi alltid finns där för varandra och hon är något av det bästa jag vet. Hon lyser upp vardagen och lyssnar alltid på mig och det gör så ont i hjärtat att hon bor så långt bort ifrån mig och vi endast ses på loven ett par dagar om ens det. Hon är något extra och jag skulle inte vara den samma utan henne i mitt liv. Jag saknar dig varje dag, puss och kram min bästa!

Filmtips

Saknar dagar som dessa

Du är så jävla bra

På lördag flyttar min bästa vän till Skåne och ska gå gymnasiet där i 3år. Hon kanske inte kommer hem förrän nästa lov, vilket är cp långt tills dess. Jag är så himla glad för Isabelles skull, att hon får denna möjligheten osv. men jag har ingen aning om hur jag ska klara mig utan henne. Man kanske har många vänner som man påstår att man älskar och är ens bästa vän. Men Isabelle är lite av min trygghet, vi vet alltid var vi har varandra och jag vet att hon alltid skulle ställa upp för mig. Vi blev vänner på dagis och det har varit lite till och från i alla år men vi har alltid stått varandra väldigt nära. Vi bodde nästan grannar i flera år, det kändes jobbigt när hon flyttade några minuter bort och nu ska hon alldeles för långt bort.. Hon är en sån glädje spridare, får mig alltid att skratta och vi kan skratta åt allt och ingenting. Vi har så himla mycket minnen tillsammans och hon är en vän jag vet alltid kommer stå mig nära, oavsett avstånd eller ålder. Jag vet att vad som än händer, hur stora misstag vi än gör så kommer vi alltid lösa det för våran vänskap är något extra. Världens bästa tjej, jag kommer sakna dig så!

 

77dagar kvar

77dagar kvar tills sommarlovet börjar, tills allt detta börjar! 

-

Hon är allt bra hon

Hejsan! Jag gick in på Isabelles blogg och läste ett inlägg hon har skrivit om mig, jätte gulligt och blev väldigt glad! Isabelle är en riktigt bra vän och jag vet att jag alltid kan räkna med henne, jag kan lova att vi kommer vara vänner i mångamånga år till. Hur som helst tycker jag ni ska kolla in hennes blogg HÄR! 

Nyårs klänning

Upp