juliaericssons

SUMMERBURST 27-28MAJ

GÖTEBORGSVARVET 21MAJ 2016

Nu var mitt och Klaras första mål avklarat!! 21km sprang vi på 1h och 57min och jag hade en hel del energi kvar så tiden blir lätt att finslipa på nästa år. Det var en jätte rolig upplevelse och nu satsar vi på nästa stora mål som är Lidingöloppet i september! 

Fredagen den 13e

Igår var det utmaningen i skolan, tyvärr förlorade vår skola som den gjort flera år i rad.. På kvällen blev det utgång med några goa tjejer på Lipz och det blev en bra kväll! Idag mår jag som jag förtjänar och har mest tagit det lugnt med Vendela, Emil och Gustav idag. Ikväll blir det mello med familjen och imorgon ska jag hinna plugga, träna och åka och titta på en hundutställning! Imorgon blir det även den sista löprundan innan göteborgsvarvet som är nästa helg, det kommer bli riktigt roligt! 

 

Solig Långhelg

Hej! Denna helgen startade redan i onsdags och har gått väldigt fort. Vädret har varit fantastiskt och uppåt hela 23grader! Helgen har bestått av mycket träning, fest, grill, fika vid vattnet samt KM med min gymnastikgrupp.  Igår sprang jag, Klara och Leif vår första 15km runda tillsammans, så kul och otroligt vad vi har utvecklats på kort tid. Så nu är det bara att tagga till Göteborgsvarvet om 2veckor men som det känns idag borde det inte vara några problem! 

Denna veckan kommer bestå av plugg och träning. Känns så skönt att det snart är slut och att jag kan släppa skolan.. Bara att kämpa på dessa 3 veckorna.

VALBORG 2016

Hej! Igår var det valborg och jag spenderade den med Wilma och Emma och en del andra människor. Vi startade dagen med champagnefrukost hos Emma och Wilma vid 10 tiden och började göra iordning oss för att gå ut på dagtid. På dagen var det inte så roligt så vi gick hem ganska tidigt för att sova middag och ta bort sminket. När vi hade sovit en stund började vi fixa oss igen och sen åt vi grillat med Wilmas familj. Vid nio tiden gick vi sedan hem till Anna där vi förfestade med en del människor innan vi drog till lipz igen. Vi kom hem till Wilma igen sedan vid halv 3 men somnade inte förrän vid halv 5.. Jag är sjukt trött men det var det värt! Jag har haft en jätte rolig dag och kväll! Hoppas eran valborg var lika bra som min, puss 

 

Upp