juliaericssons

Detta med träning

Sedan ganska exakt ett år tillbaka har jag tränat i princip varje dag i någon slags form. Från att vara en så kallad 'periodare' som höll på med detta några månader och sedan gav upp så har jag verkligen fastnat nu. Jag prioriterar träningen väldigt högt i min vardag och har alltid mål med min träning, särskilt löpningen. Träningen kräver MASSA tid, disciplin och vilja. Men, vad fantastiskt det är att leva den livsstilen jag gör idag! 

Om jag ser på mig själv för ett år sedan var jag en mycket tröttare människa och såg inget ljus i att hösten och mörkret kommer. Men nu vet jag att hösten innebär mycket bättre löparväder samt en massa härliga gympass med min fina vän Klara. Förutom att jag är piggare, gladare och har mycket större matlust(finns i princip inget stopp) så mår jag även mycket bättre i mig själv. Jag har ett bättre självförtroende idag och känner mig mycket starkare och fräschare. 

Träningen ger mig så mycket glädje och ork. För mig är det egen tid och som terapi där jag jobbar på mig själv till en bättre version. Jag är så glad och stolt över min insats i år och ser verkligen fram emot vad jag kommer ha uppnått om ännu ett år framåt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas