juliaericssons

Soliga dagar ♡

Hej, nu ligger jag i sängen efter 2 bra och soliga dagar. Igår var jag med Isabelle och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte ut till hunnebo och sov där. Det var jätte mysigt och avkopplande att komma iväg även om det bara var över en natt!

 

Slänger även upp en bild från ikväll, haft en riktigt go kväll med fina vänner! 

Midsommar - Livets helg

Hejsan! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, jag är riktigt trött och hes efter denna helgen! Helgen har i alla fall varit riktigt grym och startades med middag hos Fäldt med några väldigt fina vänner, så himla trevligt och mysigt. Sen drog jag, Linnea och Vendela till en fest nära Göteborg och kom inte hem därifrån förrän vid två tiden. Vi tog ett stopp vid donken och sen åkte vi hem till Rikard och var med han och Sebastian ett tag innan vi tjejer drog hem till mig och sov här. 

Vi fick ställa klockan på lördagen, så tog vi bussen klockan halv ett till smögen och drog in på Sea Lodge. Det var sol, grym musik och vänner i världsklass så det kunde inte bli bättre. Man fick en sån go känsla där inne, de var även där all min röst försvann.. Efter Sea Lodge drog vi till bryggan och var med lite olika folk, träffade en del nya människor också. Såå bra helg, tack alla som var med och gjorde den så himla bra!

Första sommarlovsveckan

Hej! Nu har vi invigt sommarlovet och det har snart gått en hel vecka. Jag och mina kompisar var på fest både fredagen och lördagen så var helt slut efter helgen. Det har inte hänt så mycket mer spännande, har varit med mina vänner och njutit av solen som har varit framme en del de senaste dagarna. På fredag är det midsommar, planerna inför det är väldigt ostabila så vi får se vad som händer då. Hoppas detta lovet blir lika grymt som jag tror att de kommer bli!

Sista helgen innan sommarlov

Hej! Ännu en vecka och en go helg har passerat och nu är det bara en vecka kvar till det efterlängtade sommarlovet. I fredags var det faktiskt riktigt varmt och soligt så man kunde gå med bara ben och svettades till och med lite, hur härligt som helst! 96:orna tog studenten så jag och tjejerna var nere och kollade på detta. Efter en stund mötte jag upp Isabelle så gick vi hem tillsammans och sen tog vi det lugnt i solen hemma hos mig, myyyss och som jag har saknat henne!! Det var sedan lite stundent firande hos min vän Linnea och sen sov Vendela hos mig.

Igår var Wilma, Julia och Vendela hemma hos mig till en början och sen drog vi till Vänersborg och var där resten av kvällen. Jag och Vendela var hemma hos mig vid tre tiden sen och då lagade vi lite tacos innan vi somna. Hade jätte roligt och var med massa fina människor!! Kramis

Två helger i ett

Hej! Jag skriver lite kort om de senaste 2 helgerna bara för att jag tycker det är kul att kolla tillbaka på detta senare haha!

Förra helgen på fredagen var vi hos Jimi på fest och jag och Vendela sov även där sen så vi kom hem vid 12 och var jääättte trötta så sov bort nästan hela dagen. Klockan nio träffade jag Linnea och Wilma och vi hade det jätte mysigt. 

Denna helgen gick jätte fort och vädret var riktigt dåligt. I fredags var jag och Vendela med Sebastian, Jonatan och Adam en stund och vi var och spela biljard oså, det var en lugn kväll och vi var hemma vid ett tiden! På lördagen var jag och Linnea i Göteborg på dagen och hade det väldigt mysigt. Senare på kvällen åkte vi till Upphärad och var på fest hos en kompis där. Igår var jag och mamma en sväng på överby och sen hann jag inte med så mycket mer eftersom att jag låg i sängen hela dagen. 

Upp