juliaericssons

Mitt sommarlov hittills

Tjena, mer än halva sommarlovet har gått och det känns som att jag bara har legat hemma men kollar man tillbaka har det hänt en del trots allt! Jag tänkte sammanfatta min sommar hittills lite iaf. Det har varit en bra sommar, förutom att vädret har varit sämre än jag förväntade mig. Helt ärligt, tror vi har haft sammanlagt 7 soliga dagar på hela sommarlovet haha! 

Aja, sommaren har varit bra och har spenderats med många fina vänner. Vi har hunnit med en fin grillkväll med en stor del av klassen, det var en riktigt fin kväll, då kände man att det var sommar! 

 

 

Fallens dagar har varit, vilket innebar fest från fredag till söndag och det var roligt. Inte lika kul som förra året men allt berodde på vädret. Vi startade fallens dagar med att fira en av mina bästa vänner Linnea som även fyllde 17!! Bra helg! 

 

Jag och 8 andra fina vänner var på liseberg, rolig dag med sol men tyvärr långa köer! 

 

Utöver det jag nämnade ovan har jag varit på kusten ett antal gånger med Isabelle, Linnea och Vendela vilket var väldigt mysigt! Vi var även på Grebbestad karnevalen med lite vänner, varit på lite andra fester och haft ett antal mysiga sommarkvällar som bilderna nedan visar. 

 

Nu är det 4 veckor kvar av sommarlovet, hoppas ni får en fortsatt bra sommar oså håller vi tummarna för bättre väder!! Kramis

Tack för allt min älskade

En fin vän till mig har fått ett nytt hem, vill bara hedra denna underbara fina killen som jag har lärt känna de senaste fem åren. Tack för allt busiga, envisa(!!) och underbara Heidur, du har lärt mig så mycket!! Massa kärlek till denna lilla kille <3 

 

Upp