juliaericssons

Näst sista helgen detta året

Nu har första helgen på lovet passerat samt den näst sista helgen detta året! Helgen var bra och rolig för en gångs skull, på fredagen tog jag halkan tillsammans med Johan och det var jätte kul! På lördagen var jag med Vendela och sen drog vi på en fest och sen sov jag även hos henne, det var en rolig kväll! Söndagen spenderades med Klara på överby nästan hela dagen och när jag kom hem åkte jag och Vendela med Emil och Sebastian hem till Sebastian och bara tog det lite lugnt. 

Nu är det måndag igen och idag kommer Isabelle hem och jag ska även ta risk 1an idag! 3dagar kvar till jul och bara 1,5vecka kvar av året, hoppas det blir ett bra avslut på detta året!! Kramis 

Vintertid

Hej! Det var längesen jag skrev något här, tiden går så fort och man har fullt upp hela tiden! Samtidigt har det inte hänt något speciellt, dagarna går fort och består i princip bara av skola, träning och plugg. Jag har trivts bra med hösten detta året, inte som de andra åren som jag har blivit lite deppig. Höstlovet gick minst sagt snabbt! Höjdpunkten med lovet var att Isabelle kom hem, så nu ser jag fram emot att hon kommer hem även detta lovet.

Nu är det redan mitten av december och det var tredje advent och lucia igår. Min släkt var här och firade detta + att min bror fyllde år förra veckan, vilket var super mysigt. Nu på fredag tar vi redan jullov och det kommer bestå av VILA, träning i mängder och en massa tid med familj och vänner. Längtar så till julafton och nyårsafton som kommer inom kort, jag ska även börja året med en resa till Gran Canaria!! 

Laddar upp lite bilder från den senaste tiden, kram på er! 

Upp