juliaericssons

Sommaren har nått sitt slut

Hej! Nu ligger jag i sängen i härliga Spanien och ska åka hem om några dagar. Sommaren är slut och skolan börjar på torsdag, det blir skönt men är samtidigt sorgligt. Jag lämnar En väldigt rolig och minnesvärd sommar bakom mig, tyvärr med dåligt väder men den har trots det varit en av de bästa i mitt liv. De sista veckorna nu har spenderats med mina vänner, mycket med isabelle nu innan hon flyttade tillbaka.

Vill bara passa på att hedra henne lite extra. Jag vet ingen människa som är så fantastisk som hon är och jag har turen att kalla henne min bästa vän. Vi är så lika men samtidigt olika, jag tycker själv att hon tar fram det bästa i mig och vi har såå himla kul tillsammans. Vi har varit vänner i över 10år och jag vet att vi kommer fortsätta vara det. Jag vet att vi kommer resa tillsammans om några år, jag vet att hon kommer vara min brudtärna när jag gifter mig och jag vet att hon kommer vara gudmor till mina barn. Jag har en sån fin vän, tack så mycket för att du är du. Usch vad jag kommer sakna dig nu under detta året, tur att ett år går fortare än man tror!

Redan augusti?

Hejsan! Nu ligger jag i båten i hunnebostrand och det är redan ett par dagar in i augusti och det känns helt sjukt att sommaren typ är slut. Den har gått såå himla fort! De senaste veckorna har varit roliga, det har varit ett par fester och samtidigt en hel del tid på kusten med familjen. Jag har varit mycket med mina vänner och vi har umgåts med mycket folk, haft mysiga sleepovers och vart på fester som faktiskt har varit väldigt lyckade så jag har verkligen haft jätte kul! 

Det har hänt lite skit på vägen dock haha, det började med att min mobil sprack under fallens dagar och jag lämnade in den på lagning och då gick hela mobilen sönder istället. Så jag har inte haft en mobil på en vecka eller så men den kommer förhoppningsvis vilken dag som helst. Vi var även på fest i lysekil förra helgen och då blev mitt oregistrerade fritidskort snott. Jag tyckte att de räckte med skit men påväg hem från en fest i lördags tog jag ut pengar och då fastnade mitt bankkort i bankomaten så just nu har jag varken mobil, bankkort eller busskort så de känns fett nice!

Den 15:e åker iaf jag utomlands med familjen, vi ska till Malaga en vecka så jag kommer missa den första skolveckan. Blir riktigt skönt! Usch vad hemskt det blir med skola igen, känns inte ens längesen vi fick sommarlov.. Kram på er! 

Upp