juliaericssons

Då kör vi

Just nu

Ph; Just nu

Hej! Nu sitter jag och pluggar företagsekonomi eftersom vi har prov på torsdag. Jag får skynda mig med läxorna nu för jag ska träna vid halv nio, benpass idag så det taggar jag!! Kram

Seg dag

Hej! Idag har jag verkligen varit svin trött, inte kunnat koncentrera mig på något och fått väldigt lite gjort. Jag har sovit 2h efter skolan så är dock lite piggare, så nu ska jag sätta mig med läxorna innan jag åker ner till gymmet. Väldigt mycket att göra denna veckan, så man får verkligen ligga i. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 

Ph; Imorse

Lär känna mig

10 saker jag tycker om. 

- Mjukisbyxor

- Serierna One tree hill, pretty little liars, desperate housewives och gossip girl

- Somna i bilen på kvällen 

- Att träna

- Mjukglass

- Parfym

- När man är nyduschad och lägger sig i en nybäddad säng

- Helger

- Sovmorgonar

- Myskvällar 

10 saker jag inte gillar.

- Tisdagar

- Fötter

- Folk som smaskar

- Respektlösa människor

- Att Isabelle bor alldeles för många timmar bort

- Att mitt hår inte blir längre

- Att laga mat

- Spindlar och gråsuggor

- Kaffe

- Tidiga mornar

5 saker jag saknar

- Förra sommaren

- Isabelle

- Min katt

- Ridningen 

- Hunnebostrand

 

 

 

3 saker jag ser fram emot.

- Sommaren 2015

- Julafton

- Nyår 

Bästa dagen på veckan

Hej! Nu har jag precis kollat ett avsnitt av oth och ska snart dra mig till gymmet med Vendela. Gårdagen spenderades med Vendela, vi tog en sväng till stan i mjukisarna och köpte lite godis och sen blev det en film på de. Vi hade egentligen andra planer men jag tror att det var bra att det blev en myskväll istället, spendera lite tid med min bästis. Jag har fler planer för dagen, så ingen vila här inte! kram

Startat lördagen på bästa sätt

Hej! Veckan har gått snabbt och den har bestått av mycket träning och plugg. Igår tog vi helg och fredagen spenderades med Vendela, Marcus och Gustaf och sen sov Vendela hos mig. Vi var lite hungriga när vi kom hem så vi lagade lite tacos, jätte gott haha! När vi vaknade idag drog jag och Vendela till gymmet och körde ett ordentligt benpass så jag är alldeles skakis nu. Ikväll ska vi träffa lite folk så det blir nog trevligt, kram!

 Ph; Lite bilder från veckan 

 

Lelös

Hej! Idag har det varit en ganska bra dag förutom den biten att jag försov mig med över en timme. Det har inte hänt något speciellt idag, bara tagit det lugnt fram till sju tiden då jag, Vendela och Klara drog till gymmet och nu ligger jag i sängen hos Klara. Nu ska vi kolla PH så jag bloggar mer imorgon, natti!

 

Ph; Bästa Vendis

 

Snart så

Snart ses vi, saknar dig så bästis!

 

Bekännelser

- Jag gråter väldigt sällan

- Hunnebostrand är nog min favoritplats, saknar det verkligen 

- Jag är väldigt höjdrädd 

- Jag är lat 

- Jag har inget lokalsinne alls 

- Laga mat är inte riktigt min grej

- Jag har aldrig haft en seriöst förhållande

- Jag älskar att göra spontana saker

- Jag föredrar att sova tillsammans med någon

- Jag är noga med att ha rätt människor runt mig

- Jag är himla glad över att gymnasiet äntligen har börjat, det är så mycket roligare

Ph; Lite mysiga sommarbilder från Hunnebo 

 

Ändrade planer

Hej! Morgonpasset på gymmet gick jätte bra faktiskt, roligt var det också så nu ska jag fortsätta med detta. Jag har haft en väldigt lång paus och nu behöver jag ta tag i det. Jag hade egentligen planer för dagen men det gick inte så bra så jag ska träffa Klara om en timme så ska vi ta en långpromenad med våra vovvar. Kram! 

Dags att komma igång

Söndag kväll

Hej! Denna veckan har varit ganska jobbig, mycket att göra och lite sömn men den avslutades med en riktigt bra helg med dom bästa jag vet så det har helt klart varit höjdpunkten på veckan. Idag vaknade jag med Vendela och Linnea och vi åt och hade det mysigt med film fram till 2 tiden, sen har jag städat hemma och efter det bara tagit det lugnt. Nu ska jag ta mig en springrunda och efter det ska jag somna till en film så jag är pigg till imorgon då jag har mycket att göra trots att vi har studiedag! Jag ska börja dagen med ett morgonpass på gymmet med Linnea och vad jag ska göra sen får ni höra mer om imorgon. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag, kram!

 

Kitunes Rover

Hjärtat mitt

fredagen

Helgen har gått snabbt och nu är den nästan slut. Jag började Helgen med en ekonomi fest för båda klasserna, det slutade tidigt men det var roligt sålänge det varade! Kram

Gårdagen

Upp