juliaericssons

Nya tag

Hejsan! Jag har inte bloggat på ett tag, men lovet tog precis slut så nu är det nya tag efter ett bra lov och jag har spenderat största delen med mina kompisar och vi har hunnit med mycket som middagar, göteborg, fester och myskvällar. Jag har även varit i tyskland i några dagar med familjen och köpt en ny båt, så jag har haft fullt upp på lovet och riktigt roligt har det varit! Imorgon ska vi på Opera med hela nian, tror de blir rätt nice! Kram!

19:17

Hej! Nu har jag precis kollat på det nya Pll avsnittet, jag tycker verkligen inte att serien är bra längre.. Tråkigt eftersom den brukade vara så bra! Idag i skolan hade jag NP i svenska och sen en debatt inför publik och allt gick bra så dagen har varit väldigt bra hittills! Om en timme ska jag, Klara och Vendela dra till gymmet och jag tror det blir en del kondition för min del. Jag tycker det är så himla roligt att köra med go musik så det ser jag fram emot. Nu ska jag plugga lite innan jag drar mig, hoppas ni har haft en bra onsdag! Kram!

Ph; Jag och Elekta förra vintern, nästan så jag saknar ridningen ibland!

Bra måndag

Hejsan! Idag slutade jag tidigt och då åkte jag och Olivia direkt till stan och fixade lite grejer, sen tog vi en fika som var jätte mysig! Sen hämtade mamma upp mig så åkte vi till tandläkarn och det gick jätte bra där och direkt när jag kom hem somnade jag och sov fram tills nu. Jag har haft en bra måndag och jag hoppas denna veckan blir en bra en, kram!

Ph; Idag

 

♡Sommar♡

Kollar på lite sommarbilder och gud vad jag saknar sommaren, allt är bäst med sommaren!

Slut på veckan

Hej! Veckan har varit kass, jag har vart sjuk mer eller mindre hela veckan men blev frisk lagom till helgen. I fredags var Kristin och hennes familj här så jag var med henne och det var jätte trevligt. Det var ganska längesen vi träffades så det var kul! Igår drog vi tjejer till Sebbe på krök, det var en rätt bra lördag så jag är nöjd med helgen! Idag ska jag plugga en del och sen ska jag nog träffa Isabelle så de blir mys. Kram! 

Ph; Gårdagen

Helgen

Att blogga varje dag funkar inte för mig haha. I fredags var vi på lokalfest i åsbräcka och igår sov jag sov Klara, orkar inte skriva så jag fyller ut med bilder istället!

Upp