juliaericssons

Mer bilder från Spanien

Mys

Hej! Just nu ligger jag i sängen med Klara och vi har precis varit ute med hundarna. Nu ska vi kolla på en film och efter det ska vi färga mitt hår som har blivit väldigt solblekt, det är närmare oranget nu så det är verkligen dags! kramis 

Gran Canaria

Hej! Igår kom jag hem från fina 12dagar i solen, det har varit toppen med fint väder nästan hela tiden. Lägger upp lite bilder här så ser ni hur de dagarna såg ut, nu när jag är tillbaka ska blogga som vanligt igen. Kram! 

Skönt att vara hemma

Inatt kom jag hem från Spanien men mer om det i ett annat inlägg. Idag träffade jag i alla fall tjejerna och åt lunch med dom på O'learys och efter det åkte vi till överby allihop och handlade lite till nyår. Nu på kvällen träffade jag Isabelle och Alexander och Isabelle ska även sova hos mig så blir jätte mysigt! 

 

Julmys

Hej! Idag slutade jag vid halv tre tiden, mamma hämtade upp mig på skolan och vi åkte direkt till veterinären med Rufus och vaccinerade honom innan vi lämnade honom hos farmor och farfar. Jag kommer verkligen sakna honom, har aldrig varit utan honom mer än några dagar förut. När vi kom hem åt och packade jag lite och sen träffade jag tjejerna så körde vi julklappsleken. Det var en väldigt trevlig kväll, bästa tjejerna! 

j

23:14

Hej! Skoldagen var bra idag, inte så mycket mer att säga om den men efter skolan drog jag och Linnea till överby och handlade lite julklappar. Jag köpte även en bikini och den kommer ni få se bild på i veckan när jag är framme i solen. När jag kom hem somnade jag en stund och sen har jag packat lite, kul att ta fram sommarkläderna igen! Nu ska jag snart ta och sova så jag är pigg till imorgon, kram på er!

2dagar kvar

Gårdagens

Bra helg

Hej! Jag har inte bloggat på ett tag men nu är jag tillbaka igen. I fredags var jag med Vendela och vi hade det mysigt med film och massa gott att äta. Igår var jag och Vendela på överby och sen solade vi och sen på kvällen drog vi på en lokalfest. Idag drog jag och Vendela och solade och mycket mer har jag inte hunnit med så nu ska jag sätta mig med lite läxor, kram!

Ph; Gårdagen 

 

Lite att se fram emot

Saknar dig

Upp