juliaericssons

Söndag♡

Hejsan! Idag har jag haft en riktigt lugn dag men har även fått gjort mycket vettigt. Imorgon är det måndag igen och jag ser faktiskt fram emot det. Jag, Linnea och Wilma ska iväg på en kurs efter skolan imorgon också, det blir mindre roligt men det är på tiden att vi går den. Kram! 

Bra vecka

Hej! Veckan har gått jätte snabbt, det har varit en toppen vecka!! Igår var det fredag och då var jag med några kompisar hos Linnea och det var jätte trevligt. Idag fick jag ställa klockan så tog jag och Linnea en promenad och kollade när Wilma spelade match i regnet. Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, så det återstår att se. Kram!

h

Världsbäst

 

Första skolveckan

Nu är vi redan inne på andra veckan i skolan och hittills är det riktigt roligt men vi har inte riktigt haft någon riktig skoldag än. Helgen har varit toppen, lugna kvällar med dom bästa jag vet. Jag var hos Klara en stund igår så här har ni lite bilder från det!

De allra sista

I söndags träffade jag Klara på kvällen och vi myste och snacka mest, sen gick vi ut o gick och träffade Wilma och Anton en liten stund. Sen sov jag hos Klara med vovven så det var jätte mysigt! Igår var jag med Vendela och sen på kvällen var jag Linnea, Wilma och Alexander hos Anton och det var trevligt. Nu ska jag snart åka till överby med mamma, kram! 

Ph; kusten för några veckor sedan, så mycket kärlek 

Sista helgen

Nu är sista helgen över detta sommarlovet och fredagen spenderades med Wilma, Linnea, Jesper och Anton hemma hos Anton. Igår träffade jag Linnea och Wilma och var med dom hela kvällen, många skratt, saknat dom!! Sen sov Linnea här och nu på morgonen mötte jag upp Wilma för att sola en stund. Haft en toppen helg, kram!

Kvällens planer

Hej! Just nu ligger jag i sängen som jag har gjort hela dagen eftersom jag inte är helt frisk men jag är helt klart på bättringsvägen. Ikväll ska vi träffas alla tjejer och fika en sista gång innan Isabelle flyttar, sen sover hon hos mig. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, kram!

 

Du är så jävla bra

På lördag flyttar min bästa vän till Skåne och ska gå gymnasiet där i 3år. Hon kanske inte kommer hem förrän nästa lov, vilket är cp långt tills dess. Jag är så himla glad för Isabelles skull, att hon får denna möjligheten osv. men jag har ingen aning om hur jag ska klara mig utan henne. Man kanske har många vänner som man påstår att man älskar och är ens bästa vän. Men Isabelle är lite av min trygghet, vi vet alltid var vi har varandra och jag vet att hon alltid skulle ställa upp för mig. Vi blev vänner på dagis och det har varit lite till och från i alla år men vi har alltid stått varandra väldigt nära. Vi bodde nästan grannar i flera år, det kändes jobbigt när hon flyttade några minuter bort och nu ska hon alldeles för långt bort.. Hon är en sån glädje spridare, får mig alltid att skratta och vi kan skratta åt allt och ingenting. Vi har så himla mycket minnen tillsammans och hon är en vän jag vet alltid kommer stå mig nära, oavsett avstånd eller ålder. Jag vet att vad som än händer, hur stora misstag vi än gör så kommer vi alltid lösa det för våran vänskap är något extra. Världens bästa tjej, jag kommer sakna dig så!

 

Morrn

Godmorgon! Nu har jag och Vendela nyss kommit tillbaka från stan och ska snart dra till Adam en stund. Jag bloggar mer senare, kram!

Måndag & Tisdag

Hej! Eftersom jag aldrig kom hem igår så drar jag två dagar i ett inlägg. Igår kväll var jag med Vendela och Frida och senare drog vi till Adam och träffade några. Efter det sov jag och Frida hos Vendela och de var faktiskt riktigt mysigt och många skratt! Idag var jag med klara på dagen och hade kvalitetstid med våra hundar så vi passade på att bada dom osv. Kvällen spenderades sen hos Vendela med lite kompisar så nu har vi precis ätit och lagt oss i sängen. Haft några bra dagar och hoppas veckan blir densamma! Kram!

Sommaren går mot sitt slut

Hej! Nu är jag tillbaka här och ska verkligen göra ett försök att hålla igång bloggen dagligen. Hela sommaren har nästan gått, det är bara en vecka kvar drygt. Under denna sommaren förändrades en hel del men den har trots allt varit en grym sommar med mycket kompisar, sol, bad och fester precis som sommaren ska vara. Det är riktigt sorgligt att den går mot sitt slut för denna sommaren är en tid jag kommer titta tillbaka på och sakna väldigt mycket. Tack som fan alla som har varit med och gjort denna sommaren så grym! Jag börjar blogga som vanligt idag, och för att ni ska få en liten bild av vad ni har missat slänger jag upp ett gäng bilder här. Kram!

 

Upp