juliaericssons

Spa och grejer

Godmorgon! Om 30min ska jag och mamma hämta upp Kristin och hennes mamma så ska vi dra på spa tills imorgon, vi ska även till ullared imorgon så det blir himla kul! Jag uppdaterar när vi kommer fram men om inte så hörs vi om några dagar. Kram!

Ph; Jag o Kristin isomras

Soliga dagar

Hejsan! Eftersom jag har glömt av bloggen som vanligt så drar jag de ni har missat! I måndags red jag och Jonna ut en tur som var hur mysigt som helst, har verkligen saknat det! När jag kom hem så kom Olivia hem till mig en stund innan vi drog till henne och var där en stund. På kvällen drog vi ut och träffade lite folk och sen sov jag hos henne. När vi vaknade igår åkte vi hem till mig och färgade håret båda två och det blev väldigt bra! Sen mötte vi upp Wilma och Frida och fikade med dom på strandgatan och efter det drog vi vidare på grillfest. 

Lever igen

Hej! Det känns som jag har varit lite dö eftersom jag inte gick ut på hela lördagen. Idag var jag och mamma på torp med några kompisar, vi fick med oss en hel del hem så det var toppen! Mysigt var det också. Ikväll har jag varit med Wilma, linnea och Frida hos mig och det var mysigt, så nu känns de som att jag lever igen, haha!

Ph; 3bilder från idag


23:39

Hejsan! Jag har inte haft tid att blogga, helgen gick sjukt fort verkligen! På fredagen var jag på lokalfest, lördag var jag med lite kompisar och söndagen tränade jag och var på överby. Det har varit en toppen helg! Mer än halva veckan har redan gått och om 2dagar har vi påsklov, så himla härligt. Det är väldigt mycket i skolan nu, massa prov så det blir väldigt skönt att komma ifrån det lite. Jag ska försöka uppdatera bra på lovet, men det är svårt att få tid till det. Hoppas ni har haft en grym helg, kram! 

Upp